Wymagania mikrobiologiczne, prawne i handlowe, jako narzędzia do utrzymania bezpieczeństwa produktów, Warszawa

Chcemy Państwu zaprezentować Wymagania mikrobiologiczne, prawne i handlowe, jako narzędzia do utrzymania bezpieczeństwa produktów. Jest to szkolenie, którego przebieg jest przewidziany w dniu 2012-12-11. Organizatorem jest Polwita Sp. z o.o. Centrum Szkoleniowe Przemysłu Mięsnego, która bardzo zapraszają do wzięcia udziału.

Jeśli poszukujesz szkolenia w określonej kategorii, spójrz w jakiej znajduje się to. Oferta została powiązana z kategorią: Jakość, Produkcja, zarządzanie, techniczne.

Lokalizacja szkolenia jest w ofercie zarezerwowana przez firmę w Polwita, Centrum Szkoleniowe Przemysłu Mięsnego. Dla obiektu tego położenie zostało określone jako Warszawa województwo Mazowieckie.

Cena szkolenia, które macie Państwo przed sobą, zawiera w sobie podatek, w wysokości 23%. Razem z nim szkolenie osiąga wartość brutto na poziomie 615.00.

Wnętrze obiektu powinno być odpowiednie dla maksymalnej ilości uczestników. Warto także zerknąć, czy nie istnieje wymóg minimalnej liczby uczestników. W takiej sytuacji najczęściej dochodzi do rezygnacji z przeprowadzenia szkolenia lub odłożenie na inny, późniejszy termin.

Istotną rzeczą podczas poszukiwań jest poświęcenie uwagi na lokalizację. Nie powinno się powodować problemów z dotarciem już na starcie.

Kończąc wspominam jeszcze raz, że do wzięcia udziału w szkoleniu Wymagania mikrobiologiczne, prawne i handlowe, jako narzędzia do utrzymania bezpieczeństwa produktów, przypisanego do kategorii – Jakość, Produkcja, zarządzanie, techniczne – zaprasza Polwita Sp. z o.o. Centrum Szkoleniowe Przemysłu Mięsnego mająca swą siedzibę w mieście Warszawa.

Dane dokładniejsze o tym szkoleniu można odnaleźć pod adresem: Wymagania mikrobiologiczne, prawne i handlowe, jako narzędzia do utrzymania bezpieczeństwa produktów.

Powyższa oferta nie jest ofertą handlową w rozumieniu Kodeksu Cywilnego czy też prawa handlowego. Podane ceny oraz parametry usług mogą ulec zmianie bez zapowiedzi.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *