Wymagania mikrobiologiczne, prawne i handlowe, jako narzędzia do utrzymania bezpieczeństwa produktów, Warszawa

Chcemy Państwu zaprezentować Wymagania mikrobiologiczne, prawne i handlowe, jako narzędzia do utrzymania bezpieczeństwa produktów. Jest to szkolenie, którego przebieg jest przewidziany w dniu 2012-12-11. Organizatorem jest Polwita Sp. z o.o. Centrum Szkoleniowe Przemysłu Mięsnego, która bardzo zapraszają do wzięcia udziału.

Jeśli poszukujesz szkolenia w określonej kategorii, spójrz w jakiej znajduje się to. Oferta została powiązana z kategorią: Jakość, Produkcja, zarządzanie, techniczne.

Lokalizacja szkolenia jest w ofercie zarezerwowana przez firmę w Polwita, Centrum Szkoleniowe Przemysłu Mięsnego. Dla obiektu tego położenie zostało określone jako Warszawa województwo Mazowieckie.

Cena szkolenia, które macie Państwo przed sobą, zawiera w sobie podatek, w wysokości 23%. Razem z nim szkolenie osiąga wartość brutto na poziomie 615.00.

Wnętrze obiektu powinno być odpowiednie dla maksymalnej ilości uczestników. Warto także zerknąć, czy nie istnieje wymóg minimalnej liczby uczestników. W takiej sytuacji najczęściej dochodzi do rezygnacji z przeprowadzenia szkolenia lub odłożenie na inny, późniejszy termin.

Istotną rzeczą podczas poszukiwań jest poświęcenie uwagi na lokalizację. Nie powinno się powodować problemów z dotarciem już na starcie.

Kończąc wspominam jeszcze raz, że do wzięcia udziału w szkoleniu Wymagania mikrobiologiczne, prawne i handlowe, jako narzędzia do utrzymania bezpieczeństwa produktów, przypisanego do kategorii – Jakość, Produkcja, zarządzanie, techniczne – zaprasza Polwita Sp. z o.o. Centrum Szkoleniowe Przemysłu Mięsnego mająca swą siedzibę w mieście Warszawa.

Dane dokładniejsze o tym szkoleniu można odnaleźć pod adresem: Wymagania mikrobiologiczne, prawne i handlowe, jako narzędzia do utrzymania bezpieczeństwa produktów.

Powyższa oferta nie jest ofertą handlową w rozumieniu Kodeksu Cywilnego czy też prawa handlowego. Podane ceny oraz parametry usług mogą ulec zmianie bez zapowiedzi.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *